6974962789 1ο χλμ. περ. Ν.Αρτάκης - Ψαχνών, Εύβοιας veltsos3@yahoo.gr
hero image


Veltsos Cusine
Βέλτσος Βασίλειος - Εμπόριο Επίπλων - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες
- Πόρτες Θωρακισμένες - Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων - Εύβοια 

Η επιχείρηση Veltsos Cusine ιδρύθηκε το 2005 και ασχολείται με το εμπόριο επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, πορτών και πορτών θωρακισμένων, καθώς επίσης και με ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται σε διαστάσεις του πελάτη και όχι τυποποιημένες, προσφέροντας έτσι μοναδικά και εξατομικευμένα κομμάτια επίπλων.

Η εταιρεία επιδιώκει να παρέχει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη εμπειρία και γι' αυτό μετά από επίσκεψη της εταιρείας στον χώρο του πελάτη, πραγματοποιείται μία πλήρης μελέτη του χώρου στον υπολογιστή, προσφέροντας στον πελάτη μία εικόνα του αποτελέσματος της εργασίας που θέλει. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία εξασφαλίζει ότι η παραγγελία του πελάτη θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Εκτός από τα προϊόντα κουζίνας, η Veltsos Cusine προσφέρει επίσης υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα της είναι ειδικευμένη στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.