6974962789 1ο χλμ. περ. Ν.Αρτάκης - Ψαχνών, Εύβοιας veltsos3@yahoo.gr

Veltsos Cusine
Βέλτσος Βασίλειος - Εμπόριο Επίπλων - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες
- Πόρτες Θωρακισμένες - Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων - Εύβοια


Η επιχείρηση Veltsos Cusine ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο της κουζίνας και της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, η Veltsos Cusine έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της. Η επιχείρηση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα κουζίνας, όπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες κουζίνας, πόρτες κουζίνας και πόρτες θωρακισμένες. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ποιότητας, προσφέροντας αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις για την κουζίνα σας.

Εκτός από τα προϊόντα κουζίνας, η Veltsos Cusine προσφέρει επίσης υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα της είναι ειδικευμένη στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.

 

Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Όλα τα προϊόντα της Veltsos Cusine κατασκευάζονται σε διαστάσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, και όχι σε τυποποιημένες διαστάσεις.

Περισσότερα
Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Η Veltsos Cusine είναι μία επιχείρηση εμπορίου επίπλων κουζίνας που ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη.

Περισσότερα
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Η επιχείρηση αποφεύγει τη χρήση τυποποιημένων διαστάσεων και αντί αυτού επικεντρώνεται στην κατασκευή επίπλων που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και τον χώρο του κάθε πελάτη.

Περισσότερα
Πόρτες

Πόρτες

Η εταιρεία μας επιλέγει προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των πορτών μας, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου.

Περισσότερα
Παιδικό υπνοδωμάτιο

Παιδικό υπνοδωμάτιο

Με μακροχρόνια εμπειρία και γνώση στον χώρο, η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα, ασφαλή και πρακτικά έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους.

Περισσότερα
Παιδικό υπνοδωμάτιο

Παιδικό υπνοδωμάτιο

Στη Veltsos Cuisine, πιστεύουμε ότι ένα παιδικό υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένας ασφαλής και άνετος χώρος, που θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη του παιδιού σας.

Περισσότερα
Παιδικό υπνοδωμάτιο

Παιδικό υπνοδωμάτιο

Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα.

Περισσότερα
Παιδικό υπνοδωμάτιο

Παιδικό υπνοδωμάτιο

Στη Veltsos Cuisine, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας με σκοπό να προσφέρουμε επιλογές για κάθε στυλ και προτίμηση.

Περισσότερα